JW LIBRARY

Preguntes freqüents: JW Library (Windows)

JW Library és compatible amb dispositius que funcionen amb un dels següents sistemes operatius:

• Android 7.0 o posterior

• iOS 15.0 o posterior

• macOS amb M1 o un xip superior

• Windows 10 versió 1903 o posterior

Per a garantir que JW Library funcione de manera correcta i segura, serà necessari tindre uns requisits mínims per a utilitzar l’aplicació. Per tant, et recomanem que actualitzes el teu dispositiu a l’última versió del sistema operatiu. Si no pots actualitzar-lo a la mínima versió requerida per JW Library, podràs seguir gastant l’aplicació però no tindràs les últimes actualitzacions.

JW Library tindrà les mateixes funcions bàsiques en totes les plataformes. No obstant això, potser algunes característiques i actualitzacions de l’aplicació no estiguen disponibles al mateix temps en totes les plataformes.

Sí. Pots guardar les teues notes, etiquetes, ressaltats, preferits i marcadors en un fitxer de seguretat. Este fitxer es pot restaurar al mateix dispositiu o en un dispositiu diferent.

No. De moment, les notes, etiquetes, ressaltats, preferits i marcadors no es poden sincronitzar entre diferents dispositius.

El problema: Després d’actualitzar a l’última versió de JW Library, potser t’apareix un missatge indicant que has perdut les notes i tot allò que havies subratllat. Potser ja no pots vore les teues notes personals, etiquetes, subratllats, favorits i marcadors.

La solució: Possiblement una versió actualitzada de l’aplicació solucione el problema. Instaŀla la següent actualització i seguix els passos que apareixen en pantalla per a recuperar les teues notes i allò que havies subratllat.

Si tens problemes al descarregar arxius d’àudio o vídeo, seguix els següents passos per a confirmar que les biblioteques de vídeo i música estan correctament instaŀlades en Windows i que també estan correctament configurades en JW Library.

1. Obri l’Explorador de Fitxers de Windows, fes clic en la pestanya Visualització, clica en la Subfinestra de Navegació i després selecciona l’opció Mostra les biblioteques.

2. En la part esquerra, busca i desplega les Biblioteques.

3. Hauries de vore la carpeta Música i la carpeta Vídeos. Si estes carpetes no existixen, fes clic amb el botó dret en Biblioteques, i selecciona Restaura les biblioteques per defecte.

4. Fes clic amb el botó dret en la carpeta Vídeos, selecciona Propietats i pren nota de la ruta que apareix davall d’Ubicacions de la biblioteca. Després hauràs de verificar esta ruta en la configuració de JW Library. Per últim, fes clic en Restaura les opcions per defecte.

5. Fes clic amb el botó dret en la carpeta Música, selecciona Propietats i pren nota de la ruta que apareix davall d’Ubicacions de la biblioteca. Després hauràs de verificar esta ruta en la configuració de JW Library. Per últim, fes clic en Restaura les opcions per defecte.

Finalment, seguix els passos següents per a confirmar que les biblioteques de Vídeos i Música estan ben seleccionades en la configuració de JW Library:

1. Obri JW Library i fes clic en el botó Configuració.

2. Comprova que la ruta on posa Baixa els programes d’àudio a siga la mateixa que havies pres nota abans en la biblioteca d’àudio de l’Explorador de Fitxers. Comprova també que la ruta on posa Baixa els vídeos a siga la mateixa que havies pres nota abans en la biblioteca de vídeos de l’Explorador de Fitxers.

Si encara tens problemes al descarregar arxius d’àudio o vídeo, verifica que tingues permisos per a guardar arxius dins de les carpetes de música i vídeos creant un nou arxiu dins de cada carpeta. Si vols més informació, consulta la secció d’ajuda de Microsoft o pregunta-li a algun amic que conega bé Windows.

Un amic que estiga familiaritzat amb JW Library podria ajudar-te. Si no, contacta amb la sucursal més pròxima.