JW LIBRARY

Ressalta el text amb el sistema operatiu iOS

Mentres lliges o estudies les publicacions en JW Library podràs ressaltar paraules o frases.

Seguix estes instruccions per ressaltar el text:

Ressalta més d’una part del text

Hi ha dos maneres de ressaltar el text.

Toca i mantín pressionada una paraula per seleccionar-la.Pots seleccionar una o més paraules amb les manetes que t’ixen quan polses. En el menú que apareix, polsa el botó Ressalta per triar el color que vols gastar.

Per ressaltar una paraula o frase amb una sola acció, toca i pressiona i després arrastra. Mentres arrastres el text es ressaltarà. Quan ja l’hages ressaltat, t’eixirà un menú per canviar de color o eliminar el que havies ressaltat.

Canvia el que havies ressaltat

Per canviar el color, polsa sobre el text que tenies ressaltat i tria un altre color. Per eliminar el que havies ressaltat, polsa damunt i dóna-li a Eliminar.

Des del novembre del 2015, estes funcions estan disponibles en JW Library 1.6, compatible amb iOS 7.0 o posteriors. Si no t’apareixen algunes d’estes funcions, seguix les instruccions que tens a l’article «Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu iOS» que trobaràs a la secció «Aconseguix les últimes actualitzacions».