JW Library

JW Library és una aplicació que han creat els Testimonis de Jehovà, la qual conté moltes traduccions bíbliques, llibres i fullets per a estudiar la Bíblia.

Característiques de JW Library

Descobrix com utilitzar al major grau possible les opcions disponibles.

Utilitza les llistes de reproducció

Pots fer llistes de reproducció de vídeos, programes d’àudio i imatges.

Dreceres per al reproductor multimèdia

Pots controlar la reproducció dels vídeos i els programes d’àudio amb gestos tàctils i dreceres de teclat.

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Android

Aprén com usar les funcions principals de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu Android

Aprén a baixar i utilitzar bíblies de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu Android

Aprén a baixar i utilitzar publicacions de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu Android

Aprén a baixar i utilitzar marcadors de pàgines a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Utilitza l’historial amb el sistema operatiu Android

Aprén a utilitzar l’historial a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Android.

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu Android

Aprén com personalitzar la teua lectura amb l’aplicació JW Library en dispositius Android.

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu Android

Aprén com buscar en la Bíblia, en les publicacions i per temes en el Perspicacia para comprender las Escrituras dins de l’aplicació JW Library en dispositius mòbils Android.

Ressalta el text amb el sistema operatiu Android

Aprén com ressaltar el text en JW Library amb els dispositius mòbils Android.

Com instaŀlar JW Library si no tens accés a una app store (Android)

Si no pots instaŀlar JW Library des d’una app store, pots baixar l’Android package (APK) i instaŀlar-lo en el teu dispositiu.

Preguntes freqüents: JW Library (Android)

Troba respostes a les preguntes més freqüents.

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu iOS

Aprén com usar les funcions principals de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu iOS

Aprén a baixar i utilitzar bíblies de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu iOS

Aprén a baixar i utilitzar publicacions de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu iOS

Aprén a baixar i utilitzar marcadors de pàgines a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Utilitza l’historial amb el sistema operatiu iOS

Aprén a utilitzar l’historial a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu iOS

Aprén a personalitzar l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu iOS

Aprén com buscar en la Bíblia, en les publicacions i per temes en el Perspicacia para comprender las Escrituras dins de l’aplicació JW Library en dispositius mòbils iOS.

Ressalta el text amb el sistema operatiu iOS

Aprén com ressaltar el text en JW Library amb els dispositius mòbils iOS.

Preguntes freqüents: JW Library (iOS)

Troba respostes a les preguntes més freqüents.

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu Windows

Aprén com usar les funcions principals de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Windows.

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu Windows

Aprén a baixar i utilitzar bíblies de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Windows.

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu Windows

Aprén a baixar i utilitzar publicacions de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Windows.

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu Windows

Aprén a posar i utilitzar marcadors de pàgines de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Windows.

Utilitza l’historial amb el sistema operatiu Windows

Aprén a utilitzar l’historial a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Windows.

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu Windows

Aprén a personalitzar l’aplicació mòbil JW Library en dispositius Windows.

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu Windows

Aprén com buscar en la Bíblia, en les publicacions i per temes en el Perspicacia para comprender las Escrituras dins de l’aplicació JW Library en dispositius mòbils Windows.

Ressalta el text amb el sistema operatiu Windows

Aprén com ressaltar el text en JW Library amb els dispositius mòbils Windows.

Com instaŀlar JW Library si no tens accés a una app store (Windows)

Si no pots instaŀlar JW Library en el teu dispositiu de Windows des d’una app store oficial, pots fer-ho de manera manual amb els fitxers d’instaŀlació de JW Library per a Windows.

Preguntes freqüents: JW Library (Windows)

Troba respostes a les preguntes més freqüents.